IDS deschide mai mult de 30 de stații de alimentare amplasate strategic, pretutindeni în Europa

Network expansion

Met meer dan 600 servicestations op belangrijke plaatsen in heel Europa is International Diesel Service (IDS) gespecialiseerd in de brandstofbehoeften van internationale transportbedrijven. Als onderdeel van de Kuwait Petroleum Company is IDS een langetermijnspeler in de fuel business. Het blijft dus investeren in strategische locaties in Europa, om te beantwoorden aan de behoeften van zijn klanten.

Concreet betekent dit dat IDS zijn activiteiten volop uitbreidt naar opkomende markten zoals Kroatië en Slowakije. In die landen voegde IDS onlangs nieuwe servicestations toe aan zijn netwerk. Maar het bouwt ook nieuwe stations in de Centraal-Europese landen waar IDS al aanwezig was, zoals in het Poolse Gdansk.

Daarnaast groeit ook het netwerk in West-Europa. Het bedrijf blijft investeren en zijn aanwezigheid versterken in landen waar het al lang actief is, zoals Duitsland, Nederland, Frankrijk en Italië. De bouw van een compleet nieuw servicestation in het Franse Mulhouse en de uitbreiding van het IDS-netwerk in Duitsland met 13 bijkomende sites zijn daar mooie voorbeelden van.

Strategisch gekozen sites

Elke nieuwe site ligt vlakbij een grensovergang, een haven, belangrijke kruispunten of grote toegangswegen die populair zijn bij truckers. Die locaties zijn zorgvuldig uitgekozen en gepland. Het doel is servicestations aan te bieden op plaatsen waar er meer dan genoeg plaats voor is, zodat truckers genieten van de best mogelijke bereikbaarheid en alle nodige voorzieningen.  

Pieter Declerck, General Manager IDS Europe, bevestigt dat deze nieuwe openingen onderdeel zijn van een langetermijnplan. “Elk van deze nieuwe sites is het bewijs dat IDS zich engageert om zijn klanten de pan-Europese service te verlenen die ze verlangen en nodig hebben. Maar daar blijft het niet bij. We blijven investeren in de toekomst.”

No. 1 prioriteit: Klantentevredenheid

IDS focust op het leveren van de best mogelijke service en de hoogst mogelijke klantentevredenheid bij langeafstandstransportbedrijven. Daarom investeert het zoveel in veiligheid en controle, een strategie waarmee het bedrijf een toonaangevende positie heeft veroverd. En daarom is het nu ook mogelijk alle tol of tickets op de Europese wegen vooraf te betalen.   

IDS was de eerste brandstofleverancier die een contactloze smart tankkaart met RFID-chip en persoonlijke pincode lanceerde. Voor een nog snellere en veiligere betaling. Elke transactie ondergaat een online autorisatiecheck en een security team is 365 dagen per jaar beschikbaar om verdachte transacties op te sporen.  

IDS-klanten kunnen via de website hun kaart beheren of blokkeren, en de maximumhoeveelheid brandstof instellen die per kaart en per site kan getankt worden. Ze zien in een oogopslag elke transactie, in het hele netwerk. IDS biedt een service die de klant maximale transparantie en inzicht verzekert, voor al zijn tankverrichtingen. 

Onlangs lanceerde IDS een service, die het klanten mogelijk maakt elektronisch (zonder cash) tol te betalen op Europese snelwegen. Een nieuwe garantie voor gebruiksgemak, veiligheid en controle. En een nieuwe manier om hen alles te bieden wat ze onderweg nodig hebben.

"IDS confirmă angajamentul de a extinde rețeaua dedicată camioanelor " - Dl. Pieter Declerck, General Manager IDS Europe