IDS blijft de toon zetten met elektronische tolbetaling

Tolling

Door in zee te gaan met een toonaangevende leverancier van elektronische tolbetalingssystemen, bewijst IDS niet alleen zijn leiderspositie op het vlak van veiligheid en controle, maar levert het zijn klanten ook optimale flexibiliteit. IDS ontwikkelt continu nieuwe oplossingen, die klanten nog meer veiligheid en controle bieden in zijn 600 strategisch gelegen in Europa.

Als het op veiligheid aankomt, laat IDS niets aan het toeval over. Zo was het de eerste brandstofleverancier die een contactloze smart tankkaart met RFID-chip en persoonlijke pincode lanceerde. Voor een nog snellere en veiligere betaling. Elke transactie ondergaat een online autorisatiecheck en een security team is 24/7 beschikbaar als er een kaart moet geblokkeerd worden.  

Maar ook op het vlak van controle rijden IDS-klanten voorop. Via de website kunnen ze hun kaart beheren of blokkeren, en de maximumhoeveelheid brandstof instellen die per kaart en per site kan getankt worden. Ze zien in een oogopslag elke transactie, in het hele netwerk. IDS biedt een service die de klant maximale transparantie en  inzicht verzekert, voor al zijn tankverrichtingen.  

Een gloednieuwe dienst: elektronische tolbetaling

IDS is niet alleen marktleider in veiligheid en controle, maar stelt ook alles in het werk om te beantwoorden aan de behoeften van zijn klanten met een compleet gamma oplossingen. Precies daarom lanceert IDS een nieuwe service, die het klanten mogelijk maakt elektronisch (zonder cash) tol te betalen. Een nieuwe manier dus om hen alles te bieden wat ze onderweg nodig hebben.

Vanaf april 2015 zullen IDS-klanten makkelijk en veilig de tol op de autosnelwegen in heel Europa kunnen betalen. IDS slaat daarvoor de handen in elkaar met Plose, een toonaangevende leverancier van tolbetalingssystemen in Europa. Zo biedt IDS zijn klanten de kans om te werken met de beste brandstof- en tolbetalingsleveranciers, zowel op het vlak van kwaliteit als van waarde. Met maximale flexibiliteit!  

Dit partnership geeft IDS-klanten de volgende troeven in handen:

  • Directe toegang tot de belangrijkste tolconcessiehouders en -collectors in heel Europa
  • Competitieve tarieven en voorwaarden
  • Volledige controle met efficiënte processen, IT-platforms en facturatie
  • Professioneel, efficiënt en hoffelijk meertalig personeel
  • U hoeft uw chauffeurs geen geld voor te schieten

Totale service, op-en-top professioneel

Deze cashloze tolbetaling bewijst opnieuw dat zaken doen met IDS handig, gebruiksvriendelijk en vooral zorgeloos is.