Product range

IDS tilbyder høj kvalitet af industriel brændstof

Vi tilbyder diesel til alle transport behov; IDS tilbyder det hele

IDS servicerer hver dag kunder inden for international landevejstransport. Derfor er vores produkter fuldt ud sammensat til professionelt brug. Produkterne af høj kvalitet er en service til en række forskellige behov.

Product Range

Diesel til tungt gods

Konventionel diesel forventes stadig at være vigtig de næste par år især for tunge køretøjer. Selvom forskellige markeder stimulerer nye brændstoffer, forventes diesel stadig at være det primære brændstof til flåder med tunge lastbiler i de kommende årtier. Vores unikke dieselblanding er et resultat af mange års forskning i vores R&D-center, og den er udviklet og testet grundigt for at give maksimal ydeevne i alle vejrforhold.

LNG

EU forsøger at stimulere LNG til tung vejtransport, men markedet er stadig under udvikling. IDS og Q8, har udviklet et LNG-anlæg som den første på markedet. Et pilotanlæg i Rotterdam Botlek er blevet lanceret, og den ligger tæt på havnen i Rotterdam. Ved denne åbning har IDS til hensigt at udvide sine aktiviteter til alternative energiformer og yde service til virksomheder indenfor kommerciel vejtransport, der udvikler LNG-flåder. En yderligere udvidelse af LNG-anlæg til brændstofpåfyldning i vores netværk er planlagt for den nærmeste fremtid.

Rød diesel (industriel benzin)

Kontinuerlig temperaturstyring er en af de vigtigste faktorer, der er med til at sikre rød diesels produktkvalitet. Det er derfor vigtigt at sikre tilgængeligheden af Rød diesel, og en korrekt og effektiv omkostningsplan er af største betydning. For at garantere genoptankning af Rød diesel til vores kunder, der transporterer produkter på køl i hele Europa, har IDS knap 50 strategisk placeret anlæg fordelt mellem fem lande: Spanien, Frankrig, Belgien, Storbritannien og Irland.

Biodiesel (HVO)

Den anden generation af biodiesel såsom HVO (hydrogeneret vegetabilsk olie) er på vej. Virkningerne af biodiesel på reducerede emissioner afhænger af det anvendte materiale, og de kan være over 50 % (i Sverige op til 90 %), hvilket har en imponerende indvirkning på miljøet. Afhængigt af blandingen kan de fleste almindelige dieselmotorer (indtil Euro 3) håndtere biodiesel, eller de kan let modificeres til at håndtere den.

network

AdBlue

På grund af AdBlues stigende betydning har IDS udviklet et omfattende AdBlue-netværk for at sikre vores kunder optimal tilgængelighed. I øjeblikket har vi 327 anlæg i hele vores hele Europanetværk, som er konstant stigende. I tråd med alle IDS brændstoffer af høj kvalitet er AdBlues kvalitet reguleret af standarden DIN V 70070.

Jeg har ikke haft nogen problemer med olierne eller diesel fra IDS /Q8 godt tilfreds.
Brian Kjær Mortensen
BKM Transport, Ejer