Information om IDS-nätverket i realtid – en praktisk app för era förare!

IDS stations app

IDS är konstant på jakt efter sådant som kan underlätta er affärsverksamhet. Vi tar fram nya verktyg som är skräddarsydda för era behov. IDS är stolta att nu kunna presentera den nya stationssökningsappen ”IDS Stations” med vars hjälp era förare kan navigera sig fram i vårt nätverk både snabbt och enkelt.

Fördelar:

  • Era förare kan i realtid få information om IDS-nätverket genom att helt enkelt öppna en app på sin smartphone.
  • Här kan man söka efter stationer som ligger i närheten, längs färdvägen eller nära en viss plats. Via den interaktiva kartan kan man också välja station själv.
  • Valbara alternativ gör det enkelt att specificera sin sökning och snabbt hitta produkter och faciliteter.
  • För varje station finns detaljerad information om var den ligger, de geografiska koordinaterna, vad den erbjuder och hur man kör för att komma dit.
  • Stationens status visas i realtid – här kan man direkt se om en station är tillfälligt stängd eller t.ex. håller på att renoveras.
  • Appen visar vägen – från startpunkten till önskad IDS-mack.

Med appen IDS Stations är vi säkra på att era förare snabbt och enkelt kommer att hitta fram till de stationer ni föredrar. Vi hälsar era förare varmt välkomna till våra anläggningar!

Hitta och ladda ner appen i App Store för iOS eller Android genom att söka "IDS stations" eller använd en av de två nedanstående applänkarna:

Download til iOS

Download til Android